Hacklenmişim!

Evet verdiğim ilk tepki bu oldu doğum günü sürprizini gördüğümde. Zira ben şok durumlarında tepki gösteremeyengillerdenim. Bu gibi olağanüstü durumlarda dahi “hımm, hoşmuş” ya da “aa güzelmiş gerçekten”, “o kötü olmuş ama” gibi gayet sıradan tepkiler verebiliyorum sadece. İçimde fırtınalar kopuyor, depremler, tsunamiler olsa da dışarıya yansıması kısa bir cümle ve mal mal bakmak şeklinde tezahür ediyor. Bu duygusuz bir adam, bir odun olduğum algısını yaratabilir lakin sizi temin ederim ki öyle değil (;

Girizgahı çok uzatmadan esas konuya gelmek istiyorum. Geçtiğimiz Cuma günü yani 16 Aralık 2011’de (tarihi de veriyorum ki bir sonraki sene takvimine eklemek isteyebilecekler için yardımım olsun) çok muhteşem, über ötesi bir doğum günü kutlamasına şahit oldum. Bugüne kadar aldığım en harika doğum günü hediyesiydi. Hayatım boyunca gülen gözlerle hatırlayacağım, ileride konuşmacı olarak katılacağım en inanılmaz doğum günü kutlaması (hediyesi) konferanslarında göğsüm kabararak anlatacağım bir anı, bir güzellik oldu benim için.

İsmini ve felsefesini ilk duyduğum andan itibaren, hakkında araştırmalara giriştiğim, aşığı olduğum, bir ferdi, bir parçası olmak için can attığım ve sonunda başardığım (: iGOA ailesinin her ferdine, çalışma arkadaşlarıma, patronlarıma ve bu videonun içerisinde görmekten ayrı bir haz duyduğum canım sevgilime bu yazı vasıtasıyla tekrar teşekkür etmek istedim.

Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

*Hacklenmişim = böyle dedim çünkü videoyu ilk gördüğüm yer kendi internet sitem oldu (: special thanks to artuc